Освежаващо предложение

Идеята за лимоните, подарени ни от съдбата, важи с пълна сила за приготвянето на лимонадата. Но пък предложението на лятото, са ягодите.

Разбира се, с тях можем да си спретнем какво ли не и стига да имате въображение, което да може да се развихри, да ги впишете дори в солени ястия.

По време на приключението ми в Чикаго преди няколко месеца, във фоайето на хотела, в който бях отседнала, имаше освежаващи напитки. Бях твърдо решена да не пия никакви “натурални” сокове по време на престоя си, защото от предишните ми ходения в Щатите, се бях убедила в начина, по който се отразяват на тялото и организма суперсладките и пълни със захари сокове. Разбира се, че те не бяха единственият виновник за моите 8+ килограма за едно лято, но със сигурност бяха допринесли. В хотела бяха помислили и за хората като мен. Имаше минерална вода с лимони, с ягоди и с резенчета краставица. Опитах от всички и студената вода с ягоди ми стана фаворит.
Абсолютно освежаващо и особено, ако обичате ягоди, много ще ви допадне.
Трябват ви само 1 литър вода, няколко свежи ягодки и малко лед. Оставяме парченцата ягоди да престоят във водата 10тина минути и после е готово за консумация.
Дано ви е харесало!

Advertisements

4 thoughts on “Освежаващо предложение

  1. У дома, Ели отдавна не пием никакви купени сокове. Предпочитаме изворна вода с резен лимон. Сега ще пробвам и твоето предложение.
    Благодаря ти!

    Like

  2. Христинка, вкъщи също не пием от готовите сокове. Най – много обичам домашните сиропи, които разреждам с или с обикновена, или с газирана вода. Лятото наблягам само на студена вода, но пък така с ягодки, много добре ми дойде 🙂
    Поздрави и усмивки! 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s